L. István

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2018 - évesen
Orvos: dr. Bánfi Gergely (Budapest) magán

Alapadatok

L. István
körülmetélés
saját elhatározás
2018
dr. Bánfi Gergely (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Kb. 5-6 éves lehettem, mikor először láttam az egyik csoporttársamnak a körülmetélt péniszét. Már akkor tetszett a dolog, és kb. 17 éves voltam amikor egy munka utáni fürdés után az egyik osztálytársamnak láttam a körülmetélt péniszét.


Meg is kérdeztem tőle, ő azt mondta körülmetélt. Annyira megtetszett a látvány, hogy elhatároztam én is megcsináltatom. 2003 decemberében került rá először sor. Dr. Fekete Ferencet választottam, és az volt a kérésem hozzá, hogy amennyire csak lehet annyira feszesre csinálja. Hát, sajnos, nem úgy csinálta meg ahogy kértem. (ettől függetlenül kiváló urológus!) Laza lett, és a makk felét nyugalmi állapotban is fedte a makk. Nem volt probléma vele, természetesen jobb lett a szex, mint előtte.

Egy darabig nem is zavart. 2016 körül már megnyúlt a fityma a „sok használattól”, és úgy döntöttem amint lehet átszabatom. Ekkor kértem segítséget a korulmeteles.hu oldalról, ahol készségesen segítséget kaptam Andrástól, ő ajánlotta Dr. Bánffy doktor urat. Fel is kerestem az orvost, nagyon rendes volt, közvetlen, vidám, és mintha 1 kiló kenyeret kértem volna, elmondtam neki hogy mit szeretnék. Feszes körülmetélést, és amennyi belső fitymát lehet hagyni azt hagyjuk meg. Meg is csinálta 2017 szeptemberében.

Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy nagyon fontos az orvossal való kommunikáció! El kell neki mondani szóban többször is, hogy hol mennyi bőr van kb. mert rosszul is elsülhet a dolog! Alapból a doktor úr 4 db fényképet kér a merev állapotról, elöl, hátul, jobbról, balról nézet, hogy pontosan meg tudja határozni a vágás helyét!

A műtőben elmondta a tervezet vágás helyét, és ott közösen megbeszéltük hogy konkrétan mi hol legyen, meg persze előtte a rendelőben is. És megcsinálta. Kb. 3 hónap volt a teljes gyógyulási idő, 10-14 napig nem szabad vele semmit csinálni, csak pisilni. Nehéz volt, de a végeredmény az kárpótolt. Természetesen jól sikerült a műtét, sokkal jobb lett a szex, és ha azt kérdezitek megérte-e? Hát nekem meg! Heti 2X járok úszni, soha senki nem szólt ezért engem meg, emiatt sem kell aggódni. A képek körülmetélés után a 3. héten készültek. Szóval senkit sem biztatok rá, aki egészségügyi okból akarja az mindenképpen ne féljen belevágni, aki meg dizájnból, döntse el konkrétan hogy mit szeretne, és ezután keresse fel a doktor urat!

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: Pistike István
Időpont: 2019-03-30 08:10:15

Szia! Nagyon jó lett! Tudsz nekem valami közvetlen elerhetoseget a dr úrhoz ? Nagyon nagy segítség lenne. Meteles el?tt vagyok (saját elhatározás) pont olyat szeretnék mint a tied jó lett tetszik.

Az oldal szerkesztőinek hozzászólása:
Időpont: 2019-03-30 09:02:31
Szia! regisztrálj oldalunkon és ott láthatod az elérhet?ségeket