S. Tamás

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2007-06-23 - 28 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

S. Tamás
körülmetélés
saját elhatározás
2007-06-23
28
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények
Soha nem volt baj a fitymámmal, gyerekkoromban sem, legalábbis nem emlékszem rá, úgyhogy fogalmam sincs, honnan jött az ötlet… Talán mégis: egyik volt barátnőm a kezével mindig úgy elégített ki, hogy egyikkel lehúzta a bőrt a farkam tövénél, és a másikat pedig közvetlenül a csupasz makkomon húzogatta, persze valamilyen síkosítóval, ami ált. a nyála volt. Szóval akkor tudatosult bennem, hogy lehet ezt így is. Aztán persze kipróbáltam egyedül is ezt a módszert és nagyon tetszett… Úgy egy éve elkezdtem nézegetni a neten a témában és rájöttem, hogy mennyivel jobban tetszik, ha körül van metélve. Próbáltam hátrahúzva tartani, de a fitymám olyan vastag és hosszú volt, hogy mindig előrehúzódott, úgyhogy ez nem ment, hagytam is az egészet sokáig. Aztán megint eszembe jutott a dolog és elhatároztam, hogy valamikor meg fogom csináltatni. Igazából kezdtem rájönni, hogy az esztétikumon kívül a szexben is jobb lenne nélküle, ugyanis sokszor közben is előrehúzódott, és hát olyankor nem sokat érez a dologból az ember… Ráadásul óvszert képtelenség volt használni, mivel a fitymám külön életet élt, a gumi össze-vissza gyűrődött, 3x el is szakadt, 1x bent maradt. Andrással (akit gondolom mindenki ismer ?) váltottunk jó pár mailt és közben lett egy új barátnőm, akinek egyszer megemlítettem a dolgot. Rögtön rácsapott a témára, kiderült, hogy eddig minden barátja körülmetélt volt és nem értette, hogy én miért nem. Azt hitte, hogy ez Magyarországon is olyan alap, mint USA-ban Kifejtette, hogy sokkal jobban tetszik neki úgy… Szóval felgyorsultak az események Először TB-re akartam csináltatni, úgy, hogy relatív szűkületet mondok be, úgysem tudják ellenőrizni, de aztán meggyőztem magam, hogy fontosabb, hogy fog kinézni, mint az a 60ezer Ft. Különben is megkerülhetetlen manapság a hálapénz, tehát ott is kellene valamennyit csúsztatni és így legalább megmondhatom, hogyan szeretném. A sokak által dicsért Fekete dokira esett a választásom, meg is beszéltem vele egy időpontot.
Konzultáció, 2007. június 12. kedd
Munka után elmentem a dokihoz, előadtam, miért jöttem. Nem lepődött meg, mondta, hogy kb. 200 ilyent csinál évente. Megvizsgált, mondta, hogy tényleg nagyon vaskos és hosszú a fityma, és javasolja a műtétet. Elmondta, azokat a dolgokat, amiket már úgyis tudtam a netről és megbeszéltük, milyent szeretnék: A vágást úgy 1,5 centivel a makk alatt, a feszesség pedig, hogy mereven csak max. a makk aljáig lehessen felhúzni a maradék bőrt, plusz a makkon volt egy kis maradványa a féknek – amit már gyerekkoromban elszakítottam – nos ez nem tetszett neki, s megbeszéltük, hogy leszedi. Vittem pen drive-on képeket is, hogy kb. milyen eredményt képzelek el. Kértem egy viszonylag közeli időpontot, mert július végére beszéltünk egy sátorozást a haverokkal és azt akartam, hogy addigra már meggyógyuljon.
A műtét napja, 2007. június 23. szombat
Reggel 9-re mentem, a barátnőm elkísért. Előtte megreggeliztünk a Mekiben (A doki mondta, hogy nyugodtan lehet enni) közben sok „rémhír” hatására bevettem egy Algoflexet a biztonság kedvéért ? Aláírtam egy tájékoztatást a kockázatokról és mellékhatásokról ?, aztán irány a műtő. Felfeküdtem az ágyra, de nem volt semmi leszíjazás, mint amiről lehet néhol olvasni… Még egyszer megbeszéltünk, milyenre szeretném és bekente a környéket meg a témát Betadinnal. Nos, be kell valljam, megijedtem picit amikor egy injekcióval közelített a legjobb barátom felé, erről is olvasni néhol, hogy mennyre fáj, de szúnyogcsípésnél nem nagyobb az első sem, a többinek a többségét meg annyira sem éreztem, Kivéve azt, amit a makkba adott, mert a fékbe nem tudott, mivel az nálam minimális méretű. De erre is csak az „extra igényem miatt volt szükség, amit már írtam korábban, és ez sem fájt jobban, mint pl. a fogorvosnál… Leterített egy zöld ruhával, aminek a közepén lévő lyukon kivette a szerszámot és beizzította az elektromos szikét. Ez sem fájt, annyit éreztem, mint amikor vki a körmét húzza végig a bőrén. A levegőben enyhe égett szag kezdett terjengeni, a doki elnézést kért, hogy nem kapcsolta be a légkondit, bár nekem nem volt melegem. Egyébként jól elbeszélgettünk közben, nem voltam szégyenlős mindenre rákérdezni, ő pedig megjegyezte, hogy nagyon csinos a barátnőm ? A varrást egyáltalán nem éreztem, a végén kértem, hogy megnézhessem, mielőtt bekötözi. Be volt dagadva, de vért nem is láttam, vagy a Betadin piros színe elfedte. Kötözés közben elmondta, hogyan kell 2 nap múlva kicserélnem, a végén adott is hozzávaló rugalmas pólyát. A váróban leültetett még 10-15 percre, azt mondta, nem kell tovább, mert nagyon jól viseltem az egészet. A végén lerendeztük az anyagiakat és megbeszéltünk, hogy csütörtökön megyek vissza vizitre. Búcsúzáskor még rávigyorgott a barátnőmre… nahát, szóval nem csak udvariasságból mondta bent, hogy tetszik ? Előtte úgy gondoltunk, hogy taxival megyünk hazafelé, de nem volt semmi bajom, úgyhogy szépen haza bkv-ztunk. Otthon főztünk ebédet, filmet néztünk, de haza kellett küldenem a barátnőmet, mert ha csak hozzám ért, fel akart állni a szerszám, attól meg kicsit tartottam így frissen műtve. ? Délután lefeküdtem aludni, később merevedésre, meg az azzal járó fájdalomra ébredtem. Nem volt vészes, de kellemetlen. Szerencsére a kötés szorította, ezért nem tudott „rendesen” felállni. Most este van, tompán sajog a farkam, de csak akkor veszem észre, ha arra figyelek. Kíváncsi vagyok az első éjszakára, ezt mindenki írta, hogy kellemetlen.
2007. június 24. vasárnap – 2.nap
Nem volt semmi gáz éjjel, párszor felébredtem amikor felállt, de nem igazán fájt, inkább csak éreztem. Semmi átvérzés a kötésen. Már kíváncsi vagyok, hogy néz ki… Ma este megvolt az első kötéscsere. Betadint tettem egy pohárba + vizet, abba lógattam, így könnyű volt levenni és nem is ragadt a sebbe. Persze nagyon óvatos voltam. Zuhanyzás előtt pedig óvszert húzok rá, így megvédi a víztől.
* * *
2007. november 14. – visszatekintés Ideje befejeznem a történetet.
Betartottam a szükséges előírásokat, az x nap vízmentesség, reggel-este Betadinozás, kötéscsere stb… Az első pár nap után éjszakára nem kötöttem be, mert azt tapasztaltam, hogy szabadon jobban gyógyul. Napközben viszont mindig, mert amúgy ruhában böködtek a varratok. A varratok úgy 12-13 nap múlva kezdtek kipotyogni, általában minden zuhanyzás után megnéztem, hogy melyik olyan laza, hogy akadálytalanul ki tudjam venni, és azt eltávolítottam. A szabadon lévő makkot hamar megszoktam, igazából a kezdetektől nem volt kellemetlen vagy fájdalmas, úgy két hét után pedig alapból már nem is éreztem, úgy ahogy azt sem érzi folyamatosan az ember, hogy orra, vagy füle van ?
Egy dologra figyeljetek oda: az előírt 4 hetet bírjátok ki szex vagy önkielégítés nélkül. Én ezt nem tartottam be és többször szétnyílt a seb alul a féknél, jó 2 héttel elnyújtva a gyógyulási folyamatot. Mára már nyilván teljesen begyógyult, összehasonlításképp annyi, hogy a szex jobb, mint volt: nem húzódik közben vissza a fitymám, így ez a probléma megszűnt ? Lehet hallani olyan félelmeket, hogy érzéketlené válik a makk, bár mindenki elmondta, aki körülmetélésen átesett, hogy ez nincs így, valahogy nehezen tudtam elhinni, de valóban. Lankadt állapotban persze tényleg csökken az érzékenység, tehát nem zavarja az alsógatya, stb, de a szexuális érzékenysége valami módon ugyanolyan, sőt, az ”első időkben” még sokkal nagyobb is volt, ez mára már visszaállt a normális, műtét előtti állapotra. Az önkielégítés kicsit más: lehet síkosító nélkül is csinálni, de úgy nem olyan jó, mint előtte, síkosító használatával viszont sokkal jobb érzés közben és az orgazmus is. A barátnőmnek is jobb így a szex, azt mondja, jobban, „konkrétabban” érez, mint akkor, amikor a „súrlódás” egy részét a fityma mozgása csillapította. Jelenleg korrekción töröm a fejem, mert feszesebb végeredményt szeretnék, ugyanis most lankadt állapotban a legtöbb esetben a megmaradt bőr rátakar a makk peremére és esztétikusabbnak tartanám, ha ez nem így lenne. Most már tudom, hogy a műtéttől nem kell félni, csak az azt követő 4 hét szexmentes időszak tart vissza.

Korrekciós műtét 2008. április 12.-n: tíz hónappal a körülmetélésem után egy kisebb igazításra visszamentem a doktorhoz
Újra jelentkezem, végre rászántam magam az újbóli műtétre, hogy teljesen olyan legyen a végeredmény, amilyet szerettem volna. Most nem írom le olyan részletességgel, mint a múltkor, hiszen gyakorlatilag ugyanaz történt, ezért arról csak pár sort.
Bejelentkezéskor megmutattam a dokinak, ő is elismerte, hogy valóban szakmailag is indokolt a beavatkozás. Valóban nem volt túl szép, mert legtöbbször a makk peremére ráhúzódott a bőr és elég érdekesen nézett így ki, ráadásul egy helyen rondán is forrt össze. Elmondtam, hol szeretném az új vágást, előtte otthon próbálgattam merev állapotban, mennyit lehet még kivágni, hogy feszes legyen, de ne annyira, hogy a hasi bőr csúnyán ráhúzódjon. A makkom alatt úgy fél centivel van egy vízszintes ér, azt nem szerettem volna, ha megvágja, mert esetleg problémás lehet, ezért alatta kértem úgy fél centivel az újat. Alul pedig az összeforradt első vágás alatt, hogy a heg teljesen eltűnjön. Így megfelelő lett a feszesség és közelebb is került a makkhoz, az első változathoz képest a vágás, így nekem jobban tetszik.
A műtétet kicsit jobban éreztem, mint 1x alkalommal, de ez nem haladta meg egy fogorvosi látogatás mértékét. Ezt annak a számlájára írom, hogy előző este buliban voltam, és kialvatlanul + elég másnaposan alacsonyabb az ember fájdalomküszöbe. De mint mondtam így sem volt jelentős, úgyhogy mindegy is… Műtét után 2-3 óráig még éreztem kicsit, de nem igazán fájdalmat, inkább az izomlázhoz hasonló valamit, utána a gyógyulás végig fájdalommentesen zajlott.
Érdekes módon első éjjel semennyire sem éreztem, pedig a korábbi műtét után kicsit kellemetlen volt az első éjszaka, és gondoltam mivel most feszesebb lett, rosszabbnak kell lennie, de szerencsére nem volt semmi. A kötést 2 nap múlva cseréltem először, nagyon óvatosan, beáztatva Betadinos vízbe. A legvégén a géz pár helyen bele volt ragadva a sebbe, ezeket körbevágtam ollóval és újra beáztatva, lassan leszedegettem. Tanulva az első alkalom tapasztalataiból, igyekeztem minél többet kötés nélkül tartani a sebet, 3 napig csak reggel a munkaidő végéig kötöttem csak be, utána pedig már akkor sem. Most nem vittem túlzásba a Betadinozást, úgy hallottam, hogy ok, hogy fertőtlenít, de nem tesz jót a sebgyógyulásnak, úgyhogy kb 2-3 napig reggel-este lemostam 1:5 oldattal, de aztán már Tetran sebhintőport használtam. Ezért vagy másért, de számomra hihetetlen gyorsan gyógyult: egy hét után kiesett az első varrat, és a műtéttől számított 13. napon már egy sem volt bent.
A műtétet követő egy hét után már nem bírtam tovább, muszáj volt egy lájtos masztit beiktatnom, szerencsére nem lett gond belőle, de aki jobban bírja türtőztetni magát, jobb ha tovább kivár. Két hét múlva már óvatosan, de simán ment a dolog, 3 hét múlva pedig már nem kellett óvatoskodnom, gyógyultnak nyilvánítottam magamat.
Végezetül csak annyi, hogy nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, a képeket megtaláljátok a többi között.
Tamás
(Tamás rengeteg 

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.