László

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2019.01.25. - 38 évesen
Orvos: Dr Berényi Pál és társa kft (Budaőrs) magán

Alapadatok

László
körülmetélés
orvosi ok
2019.01.25.
38
Dr Berényi Pál és társa kft (Budaőrs) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

A fitymával már iskolában is volt valami de anyám nem vitt el orvoshoz. Relatív szűkület volt mert alaphelyzetben hátrahúzható volt de mereven már nem ment hátra de nehézkesen lehúzható volt a bőr. Túl gyakori szex vagy maszti után vörös lett a makk. Elősszőr csak a féket metszettem be ami amúgy rövid volt mert azt hittem sokat segít de ez csak minimális változást hozott. Attól, hogy feszült a bőr aktus közben egy pici mozgása volt és így lehetett úgy dugni mintha csak a fitymámmal éltem volna nemi életet.

 

Orvosi vizsgálat

2019.01.21.

Elmondtam, hogy volt már ugyanezen helyen fékbemetszésem de most körülmetélést szeretnék. A doktor úr mondta, hogy akkor vessem le a gatyát és feküdjek le az ágyra. Hátrahúzta a bőrt és mondta, hogy gyulladt a makk a fékbemetszés keveset javított aztán jött az öltözés és a műtét időpontjának megbeszélése plussz  műtétre fizetendő foglaló fizetése.

Műtét leírása

2019.01.25

Egy picivel hamarabb érkeztem mint a leírt időpont de addig míg a műtős kolléganő meg nem érkezett megtörtént a műtőágyon a vágás körvonalának filccel való berajzolása. Egy kis várakozás után megjűt a műtős segéd és a doktor úr a kolléganővel  együtt beöltözve megérkeztek míg az ágyon várakoztam. Magasabbra emelték az ágyat ami elektronikusan ment és mellém tolták egy gurulós asztalkán az eszközöket. Egy lepedő szerűséget terítettek oda lent amin ki volt vágva a szerszám helye. Jött a fertőtlenítős lemosás és aztán az érzéstelenítés.  A farok tővébe ment a szuri és én meg valami macska fujtatáshoz hasonló hangot adtam ki erre. Egy kissé kellmetlen volt. Jött a próba, hogy hat e az érzéstelenítő és egy hegyes ollóval próbálgatta csipkednia doktor de mondtam érzem ezt. Aztán egy kicsit vártunk. Az ismételt próbánál még mindig éreztem akkor elgondolkotak mi lehet velem. Egy másik oldalon próbálkozva nem éreztem. Akkor a műtős kolléganő előkészített még egy szurit és még 1-2 pontra kisebb adagot beadott. Utána már ment a nyisza ollóval meg szikével amit persze nem láttam csak a szerszámok cserélgetése látszott a kisasztalkán. Időnként búgó hang szólalt meg az a elektrokoagátorral történő vérzéscsillapítás volt. A végén jött a varrás amiből egy picit éreztem és aztán betedinos kenegetés végén jó szoros kötés.       Az egész farkam zsibbadt volt kivéve a makk alatti ponton volt egy kis fájdalom de kaptam fájdalomcsillapítót és enyhült.

Lábadozás

A műtét másnapján sor került a kötés levételére ami után újabb kötés nem került fel. Az esetleges utóvérzéskre tekintettel az első néhány napban intim betét volt a gatyámba helyzve de vérzés végig nem volt. A hajnali merevedésekre ugyan felébredtem de nem volt túl fájdalmas. Egy enyhe húzó érzés volt a varratoknál és utána csekély fájdalom volt a varrat érintésekor. A műtétnél behelyezett csomós varratok stabilan tartottak.  A műtétet küvetően egy ödémás pukli jött létre a fék alatt ezért két hétig csak melegítő nadrágban tudtam közlekedni de aztán annyira enyhült, hogy felvehettem a megszokott farmert.  Sokkal jobb érzés a koribbihoz képest. Érdemes volt mecsináltatni a műtétet.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: Gulyás Krisztofer
Időpont: 2019-04-10 15:53:34

Én nem megyek orvoshoz biztos! Akkor szenvedek egész életemben!

A beszámoló tulajdonosának hozzászólása:
Időpont: 2019-04-10 15:57:16

Egy szteroidos kenőccsöt felírhatnak de általában nem használ. Ne félj. Apróbb kellemetlenségek vannak a műtét után de ha begyógyul működni fog lazán.
Név: Gulyás Krisztofer
Időpont: 2019-04-10 15:52:35

Én nem megyek orvoshoz biztos! Akkor szenvedek egész életemben!Név: Gulyás Krisztofer
Időpont: 2019-04-10 15:28:22

Hello,15 éves vagyok és majdnem ugyan ez a problémám annyi hogy mikor nem áll a péniszem akkor hátra tudom húzni teljesen,de mikor el kezd merevedni akkor kicsit fáj nem nagyon csak egy nagyon kicsit,mikor már teljesen fel áll akkor csak három negyedéig birom felhúzni a bört,teljesen nem,ez baj? Nem szeretnék orvoshoz menni,utálom mikor rajtam végeznek el műtétet,és azt is utálom mikor tudom azt hogy valamimet fel vágnak,vagy megvágnak,de mindennap esténként mikor fűrdök akkor felhúzom a bört és a vizba ami a makkom alatt összegyűlik kitakarítom,meg egy kicsit játszok vele illetve húzogatom a bört a péniszemen,de akkor nem is érzem hogy fájna,csak az elején rosz felhúzni a bört a péniszemen mert száraz,de aztán már könnyebben fel tudom húzni,kérlek mondd azt hogy nem műtenek meg,mert félek attol! Köszönöm segítségedet!

A beszámoló tulajdonosának hozzászólása:
Időpont: 2019-04-10 15:42:44

A hátrahúzva tartott fitymával lehet nyújtani a bőrt de még kis szűkülettel is kellemetlen az állandó feszülő érzés közben. Ha műtenek akkor a szuri vacak de kibírod utána nem fáj.