SzFerenc

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2020-07-01. - 40 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

SzFerenc
körülmetélés
orvosi ok
2020-07-01.
40
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

2019. augusztusában brutál mód megdagadt a fitymám. Kenegettem, kezeltem, de a helyzet egyre rosszabb lett. Mivel már jártam rövid fék műtét miatt Fekete doktornál, írtam neki e-mailt, melyben tanácsolta, hogy nézessem meg a cukromat. Így derült ki, hogy kialakult nálam a cukorbtegség, melynek egyk velejárója a fityma beszűkülése. Húztam, halasztottam a műtétet, de eljutottam addig, hogy már nem tűrt halasztást. Így 2020.07.01-én mentem műtétre. 

Műtét napja

Reggel 9:30.-ra volt időpontom. Időben indultam, hogy találjak parkoló helyet, így már 9-kor a rendelőben voltam, Egy gyors vizsgálat a 9 órási páciens előtt, aki egy fiatal srác volt. 

Kicsit csúsztunk az idővel, de nem volt vészes. Gyors egyeztetés, papír munka, gatya, cipő le, lábra kék zsák, és mehetünk - mondta. 

Műtét leírása

Nem volt kellemes. Az első 3-4 injekciót éreztem, utána még nem tudom mennyit kaptam, de volt olyan terület, ahol nem nagyon hatott. Elkezdte a műtétet, az elején csak hallottam, hogy matat, eszközöket cserél, illetve lehetett érezni az égett bőr szagát, de nem volt vészes. Aztán kegyetlen fájdalom, na, ott nem hatott az injekció, kaptam még párat - nagyon nem volt kellemes. Varrás során is többször éreztem a tűt. 

A műtét alatt próbálta oldani a feszültséget, dumáltunk, kb 35-40 perc volt, majd azt követően szintén egy 30 perces várakozás a váróban, haza menetel előtt. Kaptam kötszereket, megy egy A/4-es oldalnyi tudnivalót. 

Itt jegyzem meg, ha van még olyan sorstárs, akinek súlyfeleslege van, s a hasi, valamint a szemérem dombi zsír elrejti a péniszt, akkor nem nagyon vállal a doki. Nekem is úgy vállalta, hogy már voltam nála, valamint kézzel, a szemérem dombi zsírpárna benyomásával láthatóvá tettem a péniszt. 

Lábadozás

Nem egy leányálom. A kötést leszedtem két nap után, azóta a méret valamint a zsírpárna miatt kötni nem tudom. Hat nap telt el, még mind a heréim, mint a pénisz ödémás, duzzadt. Egy helyen egy kis gennyesedés is van. Beatadin kenőcs, valamint lemosást, Neogranormont, AloeVera First, valamint a bioptron lámpát használok. 

Mütét utáni napok

Egyelőre szenvedés, injekciók helye fáj, a varrat csomózáson túlnyúlik, az irritál, de ugye rövidíteni nem szabad. Egyelőre nagyon pozitív élményem nincs, a vizelésről meg ne is beszéljünk. 

Egyszer majd jobb lesz, egyszer...

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.