Zsolt

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2015 - 42 évesen
Orvos: dr. Ignácz Zsuzsanna (Budapest) magán

Alapadatok

Zsolt
körülmetélés
saját elhatározás
2015
42
dr. Ignácz Zsuzsanna (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Az én történetem:

Kisgyerekként 9-10 évesen többször vitt édesanyám orvoshoz mert elég nehezen jött fel a bőr, de akkor nem került sor körülmetélésre, kenőcsökkel orvosolták a problémát. És használt is mert kamaszként már nem volt problémám. Tulajdonképpen már fiatalon is foglalkoztatott a gondolat, mert egyszerűen egészségesebbnek tűnt a dolog, illetve szerintem jobban is néz ki körülmetélten.

Ezenkívül nőktől is többször hallottam olyan beszélgetést ami szerint nekik is tetszik. Mivel a barátnőm is ezen a véleményen volt és én is szerettem volna, ezért úgy döntöttem, hogy belevágok, noha már 43 éves voltam akkor. Ennek már 5 éve, azóta vagyok metélt és sajnálom, hogy nem sokkal fiatalabban döntöttem igy.

Alaposan utánanéztem, többek közt itt a korulmeteles.hu oldalon is. Bele kellett kalkulálnom, hogy akár balul is elsülhet a dolog, a doki túl sok bőrt vág le, vagy túl keveset, esetleg hegesen forr össze. Látni ilyen példákat sajnos. Ezért mindenképpen olyan orvost akartam, aki már sok metélésen van túl, gyakorlott és a fórumokon nem olvasni róla negatív kritikát, hanem pozitívokat.

Végül Dr. Ignácz Zsuzsanna doktornő mellett döntöttem, egyrészt régről már találkoztam vele és tudtam, hogy közvetlen, barátságos stílusa van, a honlapja szerint csinál körülmetéléseket és nem utolsó sorban interneten láttam képeket egy úrtól akit ő műtött, sima tiszta forradás és dicsérő szavak. Plasztikai sebész, ami külön pozitívum ha az összevarrást nézzük. Az hogy nő nem zavart, sőt, talán jobban feszélyezett volna ha egy férfi matat a lábam közt. Szempont volt az is, hogy egy budai csendes utcában lévő magánklinikán rendelt, ahol az épület előtt az utcán tudtam parkolni. Jó volt, hogy a műtét után csak pár métert kellett sétálnom a kocsiig.

Azt elhatároztam, hogy mindenképpen úgy szeretném, hogy a fityma belső feléből 2-3 cm bőr hátrahajtva megmaradjon, ezt közöltem is a doktornővel. Mondta, hogy többen kérték tőle igy. Megadta a műtét időpontját, kérte, hogy előtte egy labor eredményt küldjek neki mailben, illetve a műtét előtt min. 1 órával legyek ott a klinikán.

Műtét napján időben érkeztem, a szoba mellett volt zuhanyzó, adtak valami vegyszer félét, kérték, hogy azzal zuhanyozzak le. Majd kaptam egy ágyat, egy hálóinget, abban kellett várnom. Jött egy asszisztensnő aki bekente a fütyköst érzéstelenítő krémmel, fél óra múlva műtét, addigra hatni fog. bejött a doktornő, pár szót váltottunk, majd hamarosan behívtak a műtőbe. A doktornő, egy asszisztensnő, meg egy műtős fiú volt bent. Ágyra felfeküdtem, lábakat nem szíjazták le, letakartak lepedővel, de a fejem elé nem raktak lepedőt, tehát akár nézhettem is volna a műtétet, de ezt nem tartottam jó ötletnek inkább a plafont néztem. megkaptam az injekciókat, de addigra az érzéstelenítő krém megtette hatását, nem is éreztem a szúrásokat. Műtét közben egyszer néztem meg, amikor a doktornő kérte, hogy nézzem meg szerintem eleget vágott-e le. Hát igy nagyon megítélni nem tudtam, a fityma külső felét láttam, ahogy hosszában ketté van vágva. Mondta, hogy többet nem mer vágni, mondtam, hogy jó lesz.

Műtét rendben lezajlott, utána még egy órát feküdtem a szobába, doktornő megnézett és hazaengedett. A gyógyulás nekem elég lassan ment, olvastam, hogy mások néhány nap múlva mentek dolgozni, hát azt nehezen tudom elképzelni. Nekem következő nap nagyon bedagadt, azt kővető nap még jobban, mint egy félig leeresztett lufi nézett ki. Műtét utáni napon doktornő hívott, hogy minden rendben van-e, mondtam, hogy kicsit vérezgetett éjszaka és nagyon bedagadt. Még szerencse, hogy két hét szabit vettem ki, már úgy voltam, hogy az is kevés lesz. Egy hét múlva mentem kontrolra, még nagyon püffedt volt és véraláfutásos, talán emiatt kérte doktornő, hogy egy hét múlva megint menjek be. Addigra már nagyjából elfogadható volt, varratok többsége kiesett, egy-kettőt én szedtem ki, féknél még maradt, ott gyógyult a leglassabban. Felül baloldalt volt egy 1.5 cm rész a forradás mentén, na az nagyon sokáig, nem kamuzok de tán 3 hónapig is püffedt maradt, egyszerűen nem akart lelohadni, már azt hittem úgy marad. Aztán eltűnt a puffadás, de ott mind a mai napig érzékeny maradt a bőr, érintésre, dörzsölődésre még most évek múltán is enyhe fájdalommal reagál. Nem tudom, talán egy ideg került felszínre. Szóval nekem marha lassan történt a gyógyulás, aki esetleg műtét előtt van az nem árt ha bekalkulálja, hogy több hétre is kieshet a munkából. Csatoltam két képet, ezek évekkel a műtét után készültek. Meg vagyok elégedve az eredménnyel, alul pont jó feszes, felül lehetet volna még 1 cm-el több bőrt vágni, de hát nem lehet azt pontosan kiszámolni, igy is majdnem tökéletes.

Metélten nagyon kényelmes, tiszta, száraz és szagtalan makkod van egész nap. Ráadásul nincs az a felpuhult bőr érzés ami a fityma belső felén éreztem időnként. Barátnőmnek is nagyon tetszik, izgatóbb látvány neki.

A szexuális téren ami hátrány, hogy maga az orgazmus az kissé gyengébb és rövidebb. Tapasztalatom szerint ennek nem az az oka, hogy a makk megedződik kicsit, hanem a fityma átvágása. Az én elméletem szerint a fitymában is továbbítódig az ingerület oda-vissza (nem csak a pénisz törzsében) és az átvágással ez megszűnik. Mivel az enyhébb orgazmus már a műtét után jelentkezett és annyi idő alatt a makk nem edződhetett meg. Egyébként is gondolj bele, a mellbimbón sincs fityma és az eltelt évtizedek alatt mégsem lesz érzéketlen. És most jön a pozitívum, ami számomra sokkal több plusz élményt ad mint hogy kissé enyhébb orgazmusom van. A, nevezzük „kéjelgés” időszaka sokkal meghosszabbodik, sokkal jobban és tovább kiélvezem ha kézzel, szájjal, puncival izgatnak. Nem kell állandóan koncentrálni, hogy elne durranjak, nem kell leállni 3 percenként, hogy el ne durranjak. Simán lehet 1-2 órás együttléteket csinálni, mindent kiélvezni, nekem 1 óra kéjelgés sokkal többet ér mint maga az orgazmus.

Szóval magam részéről nyugodt szívvel tudom ajánlani a körülmetélést, de mindenképpen tapasztalt orvost válasszatok! Én részemről Dr. Ignácz Zsuzsannával teljesen megvoltam elégedve, másoknak is ajánlom.

 

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.