G.Krisz

Beavatkozás: fitymafék műtét / saját elhatározás
Időpont: 2019-11-17 - 30 évesen
Orvos: dr. Rosecker Ágnes (Kecskemét) állami

Alapadatok

G.Krisz
fitymafék műtét
saját elhatározás
2019-11-17
30
dr. Rosecker Ágnes (Kecskemét) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Sokáig úgy éreztem, hogy nincs nagy problémám a fékemmel. Viszont enyhe diszkomfort érzésem mindig volt tőle. A fitymám sosem tudott teljesen hátra húzódni. Mindig éppen, hogy megállt a makk pereménél a rövid fék miatt. Talán tudat alatt érzetem, hogy nincs azért ez így teljesen rendben, vagy hogy lehet ez még jobb is. Így vissza gondolva szexnél lehetett volna sokkal jobb is de akkor nem törődtem vele ( pedig kellett volna ). Nagyfokú érzékenység, feszítés, stb. Amikor hátra húztam a fitymám bólinott vele a makk is ami egyáltalán nem tetszett. Úgyhogy úgy éreztem változtatok a dolgon. A karma úgy intézte a dolgokat, hogy egyik szex alkalmával picit berepedt úgyhogy kénytelen voltam elmenni egy urológiai magánrendelőbe. Persze hagyhattam volna hogy meggyógyuljon mert nem volt nagy seb. De hamár ennyire zavart úgy döntöttem megmutatom egy dokinak.

Orvosi vizsgálat

Az orvosi vizsgálatra magánrendelőbe mentem. Dr. Járomi Péterhez szerettem volna menni, de annyira be volt táblázva, hogy Dr Rosecker Ágnest ajánlották hamarabbi időpontra. 3 nap múlva mentem is a dokihoz, aki nagyon kedves volt. Megmutattam neki a problémát és mondta, hogy igen ez műtét lesz és még azon a héten péntekre kaptam időpontot a kecskeméti kórházba. A doktornő mindenről alaposan tájékoztatott, hogy mire készüljek. Rövid műtét lesz helyi érzéstelenítésben fogja csinálni és néhány öltéssel összevarrni a sebet viszont egész napra vegyek ki szabadságot. Ennyiben maradtunk és már vártam a műtét napját.

Műtét napja

A műtét napját a doki péntekre rakta. Azt mondta jobb így, mert utána lehet a hétvégén lábadozni. Péntek reggel 9 körül érkeztem a Bács megyei Kórház Urológiai osztályára, ahol felvették az adataimat egy két kérdésre válaszoltam. Mondták hogy öltözzek át és kaptam egy kötényt ami alatt semmilyen egyéb ruha nem lehet. Ok. Aláírtam egy két doksit és befektettek az egyik kórterembe ahol még páran vártak ügyes bajos gondjaikkal. Megbeszéltük kinek mi a baja, ki miért van itt stb közben jött az asszisztens nő aki az egyik fickónak beadott egy nyugtató injekciós koktélt. Kicsit viccelődtam vele, mire közölte, hogy én is kapok ám. Hát mondom minek. Egy ilyen kis műtéthez én nem akarok egész napra kidőlni. Aztán bejött a doki is és mondtam neki, hogy szerintem felesleges a nyugtató. Rámnézett és mondta, hogy végül is elég nyugodt vagyok ( nyugalmi pulzusom 59bpm ) valóban felesleges lesz viszont az érzéstelenítő a makkba fájni fog. Mondtam, hogy nem gáz kibírom. Ennyiben maradtunk és kb dél körül hívtak a műtőbe.

Műtét leírása

A műtétet ketten végezték a doktornő és az asszisztens hölgy. Felfeküdtem az asztalra és hozzáláttak átszabni a féket. A dokinő szólt, hogy most adja az érzéstelenítőt és ez most fájni fog. Amikor betolta a tűt a fék alá valóban fájt de az a 3 mp simán kibírható. Az első után adott még két helyre, de azokat már alig éreztem. Kb mint egy darázs csípés. Műtét közben kicsit beszélgettünk, kérdezgetett, hogy mivel foglalkozom stb aztán kb 10perc után végeztek is. A kis sebre rárakott egy gézt és mondta, hogy 1-2 óra múlva még rá akar nézni. Visszamentem a kórterembe dumálni a többiekkel és vártam a dokinőt, hogy hazaengedjen. Kb egy óra múlva jött és mondta hogy minden rendben, odaadta a zárójelentést és hazasétáltam.

Lábadozás

Amikor először megláttam a brét azon lepődtem meg, hogy milyen hosszan be lett vágva a fék. Most már kb 6cm hosszan hátra húzható a bőr, és a makk egyáltalán nem bólint előre. A műtét után Betadinnal és kamillás borogatással ápolgattam. Kb 7-8 varatot kaptam, amik szépen lassan maguktól kiestek, kb másfél hét után az összes kiesett. Elég gyorsan be is gyógyult a seb. Szerencsére a műtét után a seb helyén fájdalom egyáltalán nem volt. De hát mondjuk ez nem is volt egy nagy műtét.

Mütét utáni napok

Lassan egy éve volt a műtétem és sokkal jobb a maszti és szex is. Bátrabban merem használni a cerkát és nincs az a folyamatos diszkomfort érzetem. Ezen kívül könnyebben tisztán tartható mert nem marad a fék mögött semmi baci. Egyedül azt sajnálom. hogy nem csináltattam meg korábban. Feleségemnek is tetszik mert így látja a makk hátulján a szívecske formát. Összességében úgy érzem, hogy szükségem volt erre a kis beavatkozásra. Kissé felbátorított és egyre többet gondolkozok a teljes körülmetélésen is. De ez még a jövő zenéje.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.