Adam Dimitrov

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2019 - 28 évesen
Orvos:

Alapadatok

Adam Dimitrov
körülmetélés
saját elhatározás
2019
28
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

2019 őszén egy cuki lánnyal vagyok a hálószobában, és éppen édes szerelmeskedésre készültünk. Csak egy kis probléma van, kapitány! Az óvszer túl szoros! Ez sántít! A USS Python kifogyott! Fújj riadót!

Egy kis babrálás és 2 óvszer tönkretétele után feladom, és bemegyek a gumipáncélom nélkül (nem okos választás srácok, de mindannyian követünk el hibákat a pillanat hevében). Néhány lökés után hirtelen fájdalmat érzek, kihúzom. Vér. Sok vér mindenhol.

Kiderült, hogy a frenulum csak elszakadt. És nem a jó értelemben.

Szerencsére gyorsan elállt a vérzés, de egy hétig nem voltam akcióban. Másnap elmentem urológushoz, hogy megnézze a farkam.

Szóval, hogy van, doktor, nincs szükségem sürgősségi ellátásra? Nem kellene elrepítenünk egy speciális svájci fasz-szanatóriumba?”

"Rendben van. De körül kell metélni. Önnek fimózisa van.” – mondja az urológus.

„Szóval az életemnek még nincs vége! Húúúú…!” hősünk pedig elszalad és eltűnik a dzsungelben.

A szűk fityma szűk

Nem ez volt az első alkalom, hogy kellemetlen érzést tapasztaltam a szűk fitymám miatt. Egy korábbi komoly kapcsolatomban már megnehezítette az életemet (nem szójáték volt), de semmi komoly, mint a fenti epizód.

Az akkori barátnőm említette, hogy talán körül kell metéltetnem.

Ó, igen, szerelmem, csak úgy, snippity-snappity, vágjunk le egy kis bőrt a nemi szervedről.

Elég annyit mondanom, hogy akkoriban nem voltam nyitott az ötletre.

A felszakadt frenulummal azonban átgondoltam az eljárást.

Körülbelül 1,5 évig tartott, de a jövő héten végre megkapom a felnőtt körülmetélést. 28 éves vagyok.

Miért van körülmetélés felnőttként?

Egy másik ok, amely a szalma volt, amely eltörte a teve hátát, egy rossz balanitis és húgyúti fertőzés volt. Az utóbbi pokolian fájt!

Most már tudtam, mire gondolt Guarnere közlegény Bastogne-ban, amikor azt kiáltotta: "Itt tűket pisálok!".

Ezek... Hogy is mondjuk? Az "életminőséget csökkentő pillanatoknak" véget kellett vetni. A megoldás a körülmetélés volt.

Az orvosi okoktól eltekintve sokan vallási, kulturális vagy kozmetikai okokból teszik. Én nem tartozom közé. Elégedett voltam azzal, ahogy a kapitány nézett ki, és a körülmetélés gyakorlatilag ismeretlen ott, ahonnan jöttem (Magyarország).

A körülmetélt pénisz egyéb előnyei közé tartozik a húgyúti fertőzés kisebb valószínűsége (igen!), szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) és még a péniszrák is.

Iratkozz fel!

Megjegyzés: Van egy kevésbé invazív műtét, amelyet preputioplasty-nak neveznek, amelyet érdemes megnézni, ha nem akar olyan invazív és végső műtéten átmenni, mint a felnőtt körülmetélés. Ahelyett, hogy levágják a fitymát, néhány metszést végeznek, amelyek a fitymát szélesebbé / kevésbé szorossá teszik. Konzultáljon urológussal a lehetőségeiről.

Az eljárásról

A felnőtt körülmetélés rutin műtét. Körülbelül 30-45 percet vesz igénybe az elejétől a végéig. Ez magában foglalja a helyi érzéstelenítés beadását injekcióval a pénisz és a fityma aljára. Lehetséges általános érzéstelenítéssel, de ez többe kerül, és nagyobb kockázattal jár. Miután a tett megtörtént, egy műanyag gyűrűt helyeznek a péniszre / sebre, amelyet fém kapcsok tartanak ott. Ahogy a seb begyógyul, ezek a kapcsok kijönnek, és a gyűrű is.

Felnőtt körülmetélés költsége: Árképzés Magyarországon vs. Spanyolországban

Magyarországon voltam, amikor úgy döntöttem, hogy végigcsinálom a műtétet.

A nyilvános urológiára való kinevezés 2 hétig tart, plusz egyébként is hálás pénzt kell fizetnie a műtétet végző orvosnak, ezért egy magánklinikát választottam. Az átlagár 140–150 ezer forint (~420€ vagy 500 dollár) körül mozog.

Ekkorra azonban elegem volt abból, hogy egyedül legyek a kis szülővárosomban, Magyarországon, ezért úgy döntöttem, hogy újra csatlakozom a napfényes Spanyolországban élő anyámhoz és testvéremhez, és szerencsét próbálok a spanyol egészségügyi rendszerrel.

Elmentem a médico de cabecera-ba  (háziorvos).

1,5 hónap múlva randim lesz az urológiára!

Amikor végül elmentem, azt mondták, hogy +1 éves várólistája van a műtétekre. Úgy tűnik, ezt nem tudom ingyen elintézni.

Szerencsére egy műtét körülbelül ugyanannyiba kerül Valenciában, mint Magyarországon (500–600 euró). Az árak attól függenek, hogy hol élsz, és melyik orvosról beszélsz, így a kutatásod is.

Vannak orvosi ár-összehasonlító oldalak Spanyolországban, így az orvos megtalálása egyszerű volt. doctoralia.es használtam.

Olyan urológust választok, aki úgynevezett varratlan körülmetéléseket végez ("varrat nélküli", ahogy itt nevezik), ami jobb esztétikai eredményt, kevesebb szövődményt és fájdalmat ad. Csak 100 euróval kerül többe, mint a hagyományos műtétek öltésekkel.

50 € foglalási díjat fizettem, és 2 héttel később megkaptam a műtét dátumát.

Megjegyzés: Végül volt egy műanyag gyűrűm kis fém "kapcsokkal". Ezek összeolvadtak a sebbel, és lassan kijöttek, ahogy begyógyult. Ahelyett, hogy azt mondanám, 5–8 hagyományos öltés nagyobb időközönként, volt 15–20 ilyen fém kapcsok kisebb időközönként, ami kevesebb kellemetlenséget okoz (azaz az érzés a feszesség / nyújtás).

Műtét leírása

A gyógyulás és a gyógyulási folyamat

Tehát a műtét során a fitymát eltávolították, és a műanyag gyűrűt behelyezték a péniszbe, amelyet az AG / DLM-105-PL kapcsok tartottak.

A műtét után volt egy ideiglenes külső sebkötésem, amit 2 óra alatt el kellett távolítanom.

Alatta volt egy másik réteg belső öltözködés, amit meg kellett változtatni4 nap alatt, kezelni, hogy Betadine, majd újra alkalmazni egy másik, újabb öltözködés magam további 4 napig.

A zuhanyzás tilos ebben a 8 napban, ezért megmostam a hónaljam és azt az ominózus másik gödröt a lábaim között kreatív technikákkal, például babatörlőkkel és célzott szappanvíz-megoldásokkal.

Megjegyzés: Ha még kreatívabb akarsz lenni, óvszerrel zuhanyozhatsz — az orvos tanácsa. Így zuhanyoztam, és minden rendben volt.

A 8. naptól kezdve megengedték, hogy vegyem le a kötszeremet, és zuhanyozz.

A 7. nap elején egy nappal korábban eltávolítottam a kötszert, majd zuhanyozni mentem. Olyan volt, mint a mennyország egy hét elvonulás után. Nem tapasztaltam fájdalmat a zuhany alatt.

Ettől kezdve naponta 4-5 alkalommal kellett kezelnem a sebet Betadine-nal, amíg újra találkoztam az orvossal felülvizsgálatra, ami 14 nappal a műtét után van.

Miután eltávolítottam a sebkötést, azt mondták, kezdjek el bütykölni a kapcsokkal. Ha a seb egy része begyógyul, a kapcsok könnyen lejönnek. A 9. nap éjszakájára túlmentem a fedélzeten, és eltávolítottam a műanyag gyűrűt. A kapcsok körülbelül egyharmada nem jött ki könnyen. Lényegében kihoztam őket, ami hatalmas hibavolt, mivel ez a terület sokkal lassabban gyógyult utána a seb folyamatos újranyitása miatt az éjszakai fa miatt.

Tanulság: a türelmetlenség nem kifizetődő. Csak akkor távolítsa el a fém kapcsokat, ha könnyen kijönnek, nulla vagy minimális fájdalommal! Ellenkező esetben ne baszakodj velük!

Megoldottam az újranyitási kérdést egy Hydrofiber kötszer használatával (erről később bővebben).

A 21. napra a seb hatékonyan begyógyult, és Johnson készen állt a harcra.

Fájdalom

A fájdalom nem lehet túl súlyos, és over-the-counter fájdalomcsillapítók kell elég. Vettem Ibuprofen (400mg) és paracetamol (1000mg) tablettákat. Ibuprofen lehet venni minden 8 órában, és tudtam, hogy egy további paracetamol tabletta 4h utána, ha a fájdalom túl súlyos.

Edit: A fájdalom a vártnál is jobbnak bizonyult. 1 fájdalomcsillapítót vettem be közvetlenül a műtét után. Az első néhány óra kemény volt, de másnap fájdalommentes voltam. A bölcsességfogaim eltávolítása vagy a mandulaműtétem sokkal rosszabb volt. Fontos, hogy a műtétet a nap végére ütemezze, így korán elaludhat, és nem kell túl sok fájdalmat elviselnie. 3-4 óra több mint elég volt számomra.

Vérzés

Vérzés lehetséges, de nem lehet olyan komoly, hogy bármilyen veszélyt indokoljon.

A legsúlyosabb vérzés a műtét napján (1. nap) volt, de még akkor sem volt ok aggodalomra. Az első 14 napban kisebb vérzés is volt, különösen akkor, amikor a péniszgyűrűmön lévő kapcsokat szondáztam, és éjszakai erekció során, amikor a frenulum terület közelében lévő fityma sebet gyakran újra megnyitották.

Lábadozás

30 napról napra a felnőtt körülmetélésem

 1. nap: Bőr a játékban / A műtét napja

18:00 A kijelölt időpontban érkezem a klinikára. Belépek, fizetek 550 eurót (már befizetett 50 foglalási díjat), és átadom nekik a beleegyező űrlapokat. Hamarosan behívnak az orvos irodájába/műtőjéből.

Röviden beszélünk arról, hogy mi fog történni, és mit kell tennem a műtét után. Megbeszéljük, hogy a felesleges fitymát el fogják távolítani. Ezután a makkot részben lefedik, de a felálló pénisz teljesen feltárul. Tökéletes.

Lefekszem egy ágyra, míg az orvos felkészül a műtétre. Egy fecskendőt tart a kezében egy kis  tűvel.

Hálát adok Istennek ezért.

Ő bökdös körül az alján a pénisz, majd ad néhány lövés a fityma is. Egy kicsit pánikba estem (olvasd el: kiborultam a picsába), de biztos voltam benne, hogy a mirigyet nem csípik meg.

Kértem valamit, amivel eltakarhatom a szemem, így nem véletlenül nézem meg, mit csinál, és nem veszélyeztetem az egészet (amit majdnem megtettem).

Elkezdünk véletlenszerű dolgokról beszélni. Tudom, hogy így próbál lenyugtatni, és én is játszom. Arról feszülök, hogy miért csinálom, miért szeretem a kelet-európai lányokat stb.

Néha nagyon könnyű fájdalmat éreztem. Feltételezem, hogy ekkor a fitymám és én búcsút intenünk egymásnak.

Az eljárás 20–30 percen belül véget ér. Gyors és gyakorlatilag fájdalommentes volt. Az orvos profi és barátságos volt. Eddig 100%-ig elégedett vagyok.

Megyek vásárolni a szükséges meds, amely magában foglalja a 2 fájdalomcsillapítók, a kötés és kötés matrica tekercs / szalag, antibiotikum, és egy antiszeptikus folyadék (iodopovidone). Egyébként az orvos mindent elmond, amit tudnia kell. Ez az, amit az orvosom ajánlott nekem.

19:51 60-70 méter a műtét után. Az érzéstelenítés még mindig nem kopott el, de a műtét után ibuprofen fájdalomcsillapítót vettem be. Van azonban egy  szuper szoros kötés a péniszem körül, ami meglehetősen kellemetlen érzést okoz (Edit: Kiderült, hogy a seb fájt. )

Szerencsére 1 óra alatt le tudom venni (olyan volt, mint egy örökkévalóság). Remélem, ez enyhíti ezt az érzést. A pénisz vége kék-szerű. Remélem, az értékes idegvégződéseim nem halnak meg. Próbál időt a Star Wars Battlefront 2.

20:54 Levettem a kötés külső rétegét, az utasítás szerint. A belső réteg még mindig ott van, és 4 napig lesz. Az élmény nagyon kellemetlen, de ha továbbra is játszom a játékot, akkor eltereli a gondolataimat a fájdalomról.

21:05 Elmentem pisilni, aztán hirtelen melegnek éreztem magam,  könnyednek éreztem magam, aztán majdnem elájultam. Mindezt le a nadrágom nélkül.

Nem akartam, hogy a családtagjaim megmentsenek ebben az állapotban, ezért felhúztam a nadrágomat, és valahogy visszabotlottam az ágyamba, és lefeküdtem. Izzadság szivárgó az arcomon. (Edit: Azt hiszem, a testhőmérsékletem 39–40 ° C-ra lőtt, hogy leküzdjön egy lehetséges fertőzést? ).

21:15 Jól vagyok.

21:20 Amikor akaratlanul összehúzódom a záróizommal, úgy érzem, mintha magam pisilnék, de valójában a vér kifolyásának érzése vagy a frenulumból, vagy a vágásból. Az orvos figyelmeztetett a vérzésre. (E Dit: A péniszem egy része gyengéd volt, ami azt az érzést keltette bennem, hogy magamat pisálom. Nem történt igazi pisielés. ).

22:30 Mozdulatlanul fekszem az ágyamon, és elszalasztom az utolsó órát. Nem érzem a fájdalmat, de ha mozgatom a testemet, elkezd visszajönni, ezért próbálok nem mozogni. Boldognak érzem magam. Az anyám gondoskodik rólam.

23:00 Csak álmodozom, aztán olvasd el a Mesterséget Robert Greene-től. A mirigy színe normális (piros), biztos vagyok benne, hogy a farkam végül is nem esik le.

23:40 Rájöttem, hogy a vérzésnek nincs köze ahhoz az érzéshez, hogy magam pisilek, és nem spriccelek vért. Azt hiszem, ez csak az én szemét volt, amelynek gyengéd részei vannak a záróizom megnyomásakor, és egy kicsit véreztem egy kicsit a puszta véletlen miatt.

23:45 Volt egy késő esti vacsora (fehérje puding, túró keksz), amely tökéletesen tönkreteszi a napi kalóriahiányomat (december óta súlycsökkentő kezelésen vagyok). Nem leszek éhes, miközben szenvedek, tetam. Nem tudom, mikor fogok elaludni.

~00:30 Végül elalszom ebben az időben.

 1. nap: A leszámolás napja

~07:00 Felébredtem egyedül ébresztőóra nélkül, de aludtam. Nem sietve kezdeni ezt a napot. Volt az első körülmetélt erekcióm, ami, ahogy el tudod képzelni, fájdalmas volt.

10:54 Anyám kopogtat a kedves kérdezi, hogy élek-e még, vagy talán elvérzettem az éjszaka folyamán?

11:00 Felkelek. Egyáltalán nincs fájdalom az ágyék területéről. Nincs szükség fájdalomcsillapítókra. A kapitánynak is normális színe van, így kizárhatjuk, hogy az idegvégződések kihaljanak. Reggelizett és antibiotikumot vett be (5 napig naponta 1-et kell bevennie). Jelentős mennyiségű zúzódást vettem észre mindkét herézsákomon. Nem fáj, de kevésbé néz ki, mint a csillagok.

Összességében elégedett vagyok az eredményekkel. Eddig jó.

16:55 Gondoskodtam a megrendelés teljesítéséről és az e-mailekről a számítógépemen a webáruházam számára, majd sétáltam le egy helyi plázába, hogy vegyek néhány övet, miután az utolsó teljesen szétesett ma reggel.

A gyaloglás gond nélkül ment, de volt egy kis kényelmetlenség odalent, az érzékeny makkom annyira ki volt téve. Remélem, hogy fityma nélkül még mindig képes leszek mozogni, sportolni és nem nyomorék lenni.

A bokszolóm függőleges helyzetben tartja a péniszét. Én is használtam néhány ragasztószalagot extra intézkedésként, így nem fog oldalra menni. Azt mondták nekem, hogy a makk bőre idővel megvastagodik a nadrágommal való érintkezés miatt, ellentétben azzal a népszerű elképzeléssel, hogy érzékenysége csökkenni fog (nem, csak a vastagabb bőr).

Ennek normalizálnia kell a helyzetet. Legalábbis remélem, hogy így lesz, különben súlyos hibát követtem el ezzel a műtéttel.

 1. nap: Az erekció fájdalmas

~ 07:00 Mi a fenéért ébredek fel ilyen korán, és mindig van egy másik istenverte fájdalmas erekció?

Megvárom, amíg a dolgok lecsillapodnak ,,odalent", és tovább alszom.

09:00 Felébredt készen, hogy elkezdjük a napot. Nincs fájdalom, nincs vérzés. Bevettem az antibiotikumomat. Túl sok beszélgetés a péniszemről és a körülmetélésről a háztartásban. Nem tudom, tetszik-e vagy sem.

12:00 Sétálni a partra. Úgy tűnik, valami szabadtéri zenekar játszik. Visszafelé a farkam oldalra csúszik (Aragasztótekercset kellett volna használnom, hogy megjavítsam a helyére, megtanultam), de a ninjaképességeimnek köszönhetően többször sikerült visszacsúsztatnom függőleges helyzetbe anélkül, hogy túl sok figyelmet keltettem volna.

 1. nap: Kakas a doodle do

09:00 Én folyamatosan kapok reggeli erekció, mint óramű körül 7:00. Minden. Nőtlen. Reggel. Ne igyak túl sokat lefekvés előtt. Biztos vagyok benne, hogy lefekvés előtt pisilek. Semmi értelme, elvtársak! Bárcsak nem fájna pokolian!

A hosszabb séták problémát jelentenek, mivel a bokszolóm és / vagy nadrágom dörzsöli a makkot. Utána funky-t sétálok. Ki kell találnom erre a megoldást.

Kicseréltem a sebkötést, és a nap végén új kötszert alkalmaztam. Kényes eljárás volt. Még mindig nyílt seb, és volt néhány látható vér.

 1. nap

09:00 Csak a szokásos reggeli rutin reggeli fa ébresztőóra, pisilni, majd aludni.

17:00 Elmentem a városba egy étterembe, és én voltam a táncparkett királya.

De nem volt táncparkett. És nem voltam király.

Csak gyakoroltam a "talán ha kétszer olyan lassan sétálok, mint a nagypapa, hogy elkerüljem a fasz súrlódását és sétáljak, ahogy a seggemben szartam" lépés.

Azonban az én "lehetővé teszi ninja-helyre a farkam 12 órára" mozog igényel némi polírozást.

A probléma úgy tűnik, hogy az én túlságosan szűk boxer. Kísérletezni fog egy lazább fajtával.

 1. nap

10:00 Kicserélte a kötést ma reggel, hogy jobban védje a makkot. Az alsógatyámhoz való dörzsölés elviselhetetlen volt. Úgy tűnik, javított a helyzeten. Felhívtam az orvost, és azt mondta, hogy a pénisz kevésbé lesz érzékeny az elkövetkező hetekben. Azt is tanácsolta, hogy használjon síkosítót (vazelin).

Remélem, doki, különben fityma-helyreigazító műtétre lesz szükségünk. Remélem, jegelted a fitymet.

 1. nap

07:00 Egy héttel a műtét után vagyok. Áldott nap. Ma reggel nincs erekció! Nincs fájdalom!

19:00 Ma kimerészkedtem, és egyszer s mindenkorra eltávolítottam a kötést. Holnap kellett volna megcsinálni, de túl sokat akarok egy kötés nélküli, óvszer nélküli forró zuhanyt. Óvatosan lehámozom a kötszert. Úgy tűnik, a seb jól gyógyul. Az elhúzódó balanitisem (a pisi körül lévő terület bőrpírja vagy gyulladása) eltűnt, a makk nagyszerű napnak tűnik (Hé, köszönöm Mr! Te magad is jóképű fiatal úriember vagy!).

A makkban egy műanyag gyűrű van, ami a fityma maradékát addig tartja, amíg be nem gyógyul. Ezt kapják a varratok helyett, hölgyeim és uraim. Elkezdem megérinteni, és kezd vérezni egy kicsit. Az urológus azt mondta, addig kell tennem, amíg a gyűrű magától le nem esik. Feltételezem, hogy tovább kell piszkálnom, hogy elkerüljem, hogy túlságosan összeolvadjon a bőrrel.

 1. nap

02:00 Felébredtem, késő esti erekció.

05:41 Felébredtem, fájdalmat érzek. Kiváló módja az ébredésnek. Sötétben a fürdőszobába csoszogok, hogy megnézzem a beteget. Minden rendben, nincs vészhelyzet. Pisilek, aztán beveszek egy kis betadine-t, és visszamegyek aludni.

15:00 Sebkötés nélkül nincs több szilárd tengely, amit a bőrömre tudok ragaszdézni, így egy kicsit többet kell sétálnom. A nadrágom olyan, mint egy csiszolópapír. Nincs bueno. Nagyon szeretném, ha eltávolíthatnám a fémgyűrűt, hogy részben lefedhessem a makimat, hogy elkerüljem a nadrágom rohadt súrlódását.

A jó hír az, hogy újra tudok zuhanyozni, fájdalom nélkül. Naponta 4-5 alkalommal (3–4 óránként) betadinnal kell kezelni a vágást.

 1. nap

02:00 Éjszakai erekció!

06:30 A reggeli fa olyan jól felébreszt, hogy felkelek az ágyból. Szombaton. Mindegy, amúgy is korán akartam éhezni.

17:00 El akartam menni egy szupermarketbe, de félúton a legújabb makkom, amelyek védik a főzetemet, elszakadtak a péniszemtől, és "védtelen" voltam az utcán. 5 percre voltam az otthonomtól, így újra hazatáncoltam. Néhány kolbászigazítás útközben, remélem, senki sem volt traumatizált.

20:00 A gyűrű fele, ami a "fitymát" a helyén tartja, már lejött. Azt jósolom, hogy 2 nap múlva teljesen eltűnik. És tudjuk, mit jelent, az erekció már nem fog fájni!

 1. nap

08:00 Volt, mint 5 fájdalmas erekció ma este. Alig várom, hogy eltávolítsam a gyűrűt, mert az alvásminőségem szenved érte.

Más hírek, a bőr nem úgy tűnik, hogy növekszik a makk, így néhány hét múlva, meg kell szokni a dörzsölés az én makk a nadrágot.

21:00 Sikerült teljesen eltávolítani a gyűrű körül a péniszem. 2/3 a kis fém "öltés" már kijött. De a többi még mindig viszonylag erősen összeolvadt a bőrömmel, így csináltam néhány diy műtétet. Nem akarok belekedni a részletekbe, de a nap folyamán lassan eltávolítottam 1-3-at egy időben, és a nap végére az egész gyűrűt eltávolították. Remélem, tudok aludni fájdalmas erekció nélkül ma este.

 1. nap

08:00 Az egész éjszaka egy bolyhos emléke ébredésnek, újra és újra, a fájdalmas erekcióm miatt. Úgy tűnik, nem a gyűrű volt az oka, hanem egyszerűen a seb, ami még mindig gyógyul. Azt hiszem, ha egyszer begyógyul, a rémálomnak vége lesz. Holnap lesz a felülvizsgálat napja az orvossal, megnézi a mesterművét, és remélhetőleg megerősíti, hogy jól gyógyul.

 1. nap

Semmi érdekes ma, csak néhány rossz alvás és éjszakai erekció, mint mindig.

Pozitív megjegyzés, hogy a pénisz bőre megvastagodik **.** A növekedés úgy tűnik, hogy éjszaka történik, miután a nap folyamán dörzsölte. Szó szerint megérinthetem a makkomat, és észrevehetem, hogy kevésbé érzékeny. Hűvös!

 1. nap

08:00 Az egyik tegnap esti erekció felnyitotta a sebet a frenulum környékén. Enyhe vérzés csak, és nem sok fájdalom. Ezt meg kell oldani, különben a gyógyulási folyamat lassú lesz.

Ha belegondolok, azt hiszem, ez már 1-2-szer megtörtént, csak nem vettem észre.

16:30 Az urológus most ellenőrzött. Azt mondja, hogy a gyógyulás jól megy, és felírt nekem valamilyen sebkötést ("aquacel aposito de hidrofibra") a frenulum közelében lévő területre.

Azt is tanácsolta, hogy az éjszakai erekció során hűtse le a péniszt, hogy lenyugtassa, azokkal a hűsítő gél maszkokkal vagy fagyasztott borsóval, vagy esetleg hideg vízzel egy nylon zsákban.

20:00 A Hydrofiber sebkötést nehéz volt a gyógyszertárakban behozni. Találtam egy para-gyógyszertárban, de 5 euró volt 5 darabért, és azt mondtam: "Woah, egy kicsit vásárolok, köszönöm!". De nem találtam semmit, hacsak nem rendeltem meg másnapra. Végül nem tudtam szerezni. Ó, nos, egy másik "kemény" éjszaka jön!

 1. nap

Elegem van az állandó alváshiányból. Úgy érzem, soha nem kapcsolok ki rendesen. Az elmém mindig bekapcsolt az alvás közbeni gyakori megszakítások miatt. Mint mindig, felébredtem minden alkalommal, amikor éjszakai erekcióm volt, és az utolsó is felszakította a sebet! ????

Ezért ma felhívtam egy gyógyszertárat , és megrendeltem a hidroszálas sebkötést. Én is vásároltam egy jégzsákot, de 15 euróba kerültek, ezért egy normál nylon műanyag zacskót választottam hideg vízzel.

Lefekvés előtt feltettem a kötszert a frenulum területre. Szépen megragadt a sebhez és a betadinhoz, de az alsó oldalról is felhordtam néhány ragasztót, hogy ott tartsam. Így a frenulum terület védett. Leveleztem a dokival, és viselhetem ezt a napot/ éjszakát. Kicserélem, ha holnap este lezuhanyozom.

 1. nap

06:30 Íme, javulás a szokásos kínzó éjszakáimhoz képest!

Az új hidroszálas kötszernek köszönhetően)

Újra felébredtem az erekcióm miatt, de gyorsan megragadtam a hűtőszekrényben hűtött jégzsákomat, amelyet az éjszakai fiókomra helyeztem.

Lefekvés előtt pisiltem, de még mindig újra el kellett mennem az éjszaka folyamán. Ja, és a seb nem nyílt ki! Remélem, hogy még néhány ilyen éjszaka begyógyítja a sebet, hogy az éjszakai erekció ne ébresszen fel. 5:30-kor felébredtem, és megpróbáltam 1 órán át aludni, mielőtt feladtam volna. A korai madár elkapja a férget.

 1. nap

Szent moly, én voltam az első helyreállító éjszakám napokban! Ugyanazt a rutint csináltam, mint tegnap (hidroszálas öltözködés, hideg vizeszsák, pisilés lefekvés előtt). A szokásosnál ritkábban ébredtem fel. Amikor felébredtem, az erekció nem volt fájdalmas. Csak egyszer-kétszer használtam a jégzsákot. Remélem, ma este még ritkábban fogok felébredni, és még helyreállítóbb alvásom lesz! W00t!

 1. nap

Áldottak legyenek az istenek! Az éjszakai ébredések száma csökken. Az erekció most sem fájdalmas.

Az egyik dolog, amit nehéz megbirkózni egy kicsit, az állandó erekció. Ha elmegyek sétálni, és egy kicsit dörzsölődik, BOOM EREKCIÓ. Ha van egy másodperces szexuális gondolatom. BOOM EREKCIÓ. Ha nem teszek semmit, boom erekció.

Ezért múlt éjfélkor megpróbáltam maszturbálni, ami kudarccal végződött, mivel sikerült újra kinyitnom a sebet, bár csak egy kicsit. Azt hiszem, nem lehet várni...

Arra is rájöttem, hogy véletlenül rosszul használtam a hidroszálas kötszert. Ma korábban zuhanyoztam, és a kötszer gélszerű anyaggá változott. Ekkor ébredtem rá: ennek nedvesnek kell lennie. Újraolvastam a felhasználói kézikönyvet, és igen, a száraz sebekhez egy kis vizet kell alkalmazni a közepén, hogy biztosítsa a gyógyuláshoz ideális nedves környezetet.

 1. nap

Alig ébredtem fel éjszaka, ha egyáltalán. Az erekció nem fájdalmas. A dolgok kezdenek visszatérni a normális kerékvágásba. Tegnap este is edzettem, ami valószínűleg hozzájárult a jobb minőségű alváshoz. Egész héten a poklot tapasztaltam (értsd: alváshiány), tehát ez egy üdvözlendő változás.

 1. nap

Csak jó hír, amit jelenteni kell. Alig, ha éjszaka történik valami. A seb jó ütemben gyógyul, a hidroszálas kötszer éjjel-nappal.

 1. nap

Akárcsak tegnap. Alig várom az első maszturbációmat!

 1. nap

Újra kell tanulnia, hogyan kell használni ezt a dolgot!

A seb szinte teljesen begyógyult. Adjon vagy vegyen igénybe 1-2 napot, és 100% -ban meggyógyul. Mivel a gyógyulás megtörtént, és már csak egy látogatás maradt az urológushoz, leállítom a napi összefoglalókat. Egy ideje már nem történt semmi más.

Gyakori kérdések / tippek

Milyen érzés volt, hogy a makk ki volt téve anélkül, hogy a fityma megvédte volna? Fájdalmas volt? Csökkent az érzékenység?

Az urológusom szerint heteken belül a bőrnek meg kell sűrűsödnie a makkon. Ez azt jelenti, hogy a védtelen érzékeny makk alkalmazkodnak a nadrág dörzsöléséhez és más külső érzésekhez. A szexuális érzékenység nem csökken.

Pontosan ez történt az én esetemben. Lassan, de biztosan, a 14. napra megérinthetném vagy dörzsölhetném a péniszem fejét az ujjammal, anélkül, hogy nagyobb kényelmetlen érzést keltenék. Később, amikor megjavítottam a hidroszálas kötszert, lényegében "ragasztottam" a pénisz fejére! Képzeld el, hogy a bőr ragasztót a mirigyedre teszed! Mára már desynthetized. Hadd mondjam el, nem volt olyan szörnyű, mint amilyennek hangzik. Csak nagyon lassúnak kell lenned, amikor eltávolítod.

Több mint egy hónap után már semmi sem izgat. A törülköző zuhanyozás után megérintheti. Bármilyen tárgy, tényleg. Kényelmetlenség nélkül sétálhatok, ha meglehetősen szűk nadrágom van. Ha laza nadrágja van (mint a pizsama nadrág), hogy lehet, hogy egy kicsit kényelmetlen. De most már teljesen normalizálódott.

Nem veszíti el a pénisz érzékenységét, ellentétben az online fotel urológusok népszerű fogalmával. A szexuális érzékenység és a semleges érzésekre (pl. dörzsölés) való érzékenység eltérő. Az utóbbi típusú érzékenység csökkent, míg az előbbi változatlan volt (erről bővebben a maszturbációs részben)

Mindez elképzelhetetlen volt, amikor még vágatlan voltam. Olyan érzékeny voltam, hogy úgy védtem a fejem mirigyét, mint a szemem fényét.

Frissítés 2021 december: A pénisz teljesen desynthesized minden kellemetlen felületre (nadrág, boxer, törölköző stb.), De ugyanolyan jó, ha nem jobb, ha nem jobb, amikor a maszturbációról / szexről van szó.

Hogyan működik a maszturbáció a körülmetélés után?

Vicces kérdés, tényleg.

Itt is vagyunk!

Kísérletezned kell azzal, hogy tetszik, de hadd osszam meg, amit felfedeztem.

Először is, síkosítóra, nyálra vagy más kenésre van szüksége. Volt egy kis tartalék vazelin és egy másik márka a víz alapú síkosító otthon, így ez az, amit használok. Alkalmazok néhányat a péniszemre vagy a kezemre, szétterítem, aztán készen állok. Igazából nagyon szép, ha egyszer leszeded a mechanikát. Ezután elkezdi dörzsölni a csupasz pénisz fejét, amíg el nem jön. Igen, nem fityma, a kezeid közvetlen kapcsolatban állnak a fejével.

A szakértelem idővel növekedni fog, bízzon a folyamatban.

A tisztítás egy kicsit unalmasabb, mivel meg kell mosnia a kezét és a faszát a síkosító és az elhúzódó cum után.

Az urológusom azt is javasolta, hogy néhány hónapig csipkebogyóolajat használjon. Az elsődleges előny az, hogy csökkenti a súrlódást a nap folyamán semleges felületekkel, például a nadrágjával. Ha maszturbáció vagy zuhanyozás után szappannal mossa a farkát, elveszítheti simaságát, és a dörzsölés kényelmetlenebb lesz. Ez olyan, mintha lisztet helyezünk egy fadeszkára, hogy megakadályozzuk, hogy a tészta ragaszkodjon hozzá.

A pornó nézése egy kicsit inkább részt vesz, hacsak nem egyedül él. Mivel a folyamat megköveteli a síkosítót és a domináns karját, nem igazán kattinthat az egérrel, ugye? És ha valaki hazajön, gyorsan el kell rejtened a szemetet, és meg kell magyaráznod, miért van síkosító a kezeden. Szóval pornót nézek, izgatom magam a nadrágom gyengéd dörzsölésével, és kimegyek a fürdőszobába, hogy befejezzem.

Összességében úgy érzem, hogy ez nem rosszabb, mint korábban, de újra kellett tanulnom a mechanikát.

Milyen különbségeket éreztél a körülmetéletlen és a körülmetélt pénisz között?

Én vagyok az egyik ritka ember ezen a bolygón, aki nem körülmetélés, mint egy felnőtt, és így a sok bőr a játékban (nem szójáték célja, esküszöm), én vagyok abban a helyzetben, hogy megosszák, hogy pontosan mit érzek más az én új pénisz.

A különbségek nem jelentősek.

A szexuális érzések ugyanolyan jól érzik magukat, mint korábban. Nem csökkent vagy növekedett. A feszes fitymám okozta az összes problémámat. Az már eltűnt.

Azt hiszem, a péniszem sokkal "bemutathatóbbá" vált. Tisztább a kinézete. Tisztább. Nem biztos benne, hogy a lányok hogyan reagálnak, de ez minden bizonnyal javítja a szexuális életemet, ha egyszerűen a phimosis kérdésének eltűnnek. Ha a lányok jobban szeretik, annál jobb. Azt is gondolom, hogy a lányok könnyebben végezhetnek orális vagy kézimunkát most, hogy nem vagyok olyan érzékeny, és nincs szoros fityma.

Az óvszer használata könnyebb lesz, és a kemény maradás könnyebb lesz. Könnyebben tudok több kört csinálni.

Kezdetben a védtelen pénisz feje érzékeny volt, de most nem érzem a legsemlegesebb érzéseket. Az örömérzetek tökéletesek.

Milyen a szex körülmetélés előtt és után?

Update 2021 december: A műtétem óta 3 különböző lánnyal szexeltem (kéz, orális, hüvelyi), és örömmel jelentek egyértelmű javulást!

Nincs tömítettség szex közben, aggódni a sérülések miatt, vagy a farkam túl érzékeny a lány érintésére / szájára. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel (ismét nem szójáték célja).

Észrevettem, hogy gyorsabban jövök, a csupasz bőrű péniszem dörzsöli a lány hüvelyének édes, nedves belső falát. Néha túl gyorsan.

Régebben jobban szerettem óvszerben lenni, amikor fitymás voltam, most a nyers már jobban érzem magam.

Korábban nem vártam, hogy szexelhessek egy új lánnyal (Oké, megtettem, de szorongásom volt). Nem volt gondom a puhulásodval, ha egy lány túl szűk volt.

A kéz / orális lányok most szabadon megérinthetik a pénisz fejét, mint a pornó filmekben. A fenébe is, pornósztár lehetnék, ha most akarnám! A világ az én osztrigám!

Elégedett vagyok az eredménnyel?

Igen, kétségtelenül. A műtét utáni első három hét kellemetlen volt, de elviselhető volt. Örülök, hogy megtettem. Újra megtenném, és ajánlom minden srácnak, akinek olyan egészségügyi problémája van, amely korlátozza szexuális életüket.

Javasolod, hogy másokat körülmetéljenek?

Nem akarom megmondani, mit t tets. De ha nincs olyan orvosi okod, mint nekem, nem tenném meg.

Van egy finom munkaeszköze az örömnek. Hála Istennek.

Miért költenél pénzt, szenvednél szükségtelenül 2-4 hétig, és viselnéd azt a kockázatot, hogy nem lesz olyan jó, mint korábban? Milyen haszonért?

Hogyan kezeljük az éjszakai erekciót és elkerüljük a seb újbóli megnyitását?

Miután túljutott az első 7–14 napon, észre fogja venni, hogy a frenulum közelében lévő seb lassabban gyógyul. Ez nagyrészt az éjszakai erekciónak köszönhető, amely gyakran felszakíthatja a sebet. Ez kevésbé probléma a gyűrű még mindig a pénisz, de utána, nincs semmi, hogy állítsa le az éjszakai erekció pusztítást. ****

Tartsa be az alábbi irányelveket a saját kedvéért:

 • Ne távolítsa el a pénisz gyűrű túl korán (mint én a 9. napon), várjon, amíg jön ki önmagában és fájdalom nélkül (amikor szondázás húzza a kapcsok)
 • Ürítse ki a húgyhólyagot lefekvés előtt
 • Ha erekcióval ébredsz, menj a WC-re és pisilj, ne aludj vissza, különben is újra felébredsz.
 • Álljon fel a lábadra, és sétálj egy kicsit (eltereli a vért a lábizmokra a pénisztől)
 • Van valami hideg körül, hogy lehűtse a pénisz (pl. fagyasztott pisilni, jégmaszk, hideg víz egy nylon táska)
 • Alkalmazzon hidroszálas kötszert, amíg a seb be nem gyógyul (orvosom ajánlotta, hogy 7 napig és éjszakára használja), ha a műanyag gyűrűt már eltávolították, és van egy groundhog nappali-szerű élménye, hogy éjszaka többször felébred, rossz alvás, fájdalmas erekció és állandó seb újbóli megnyitása. Mint az én esetemben

 

Adam Dimitrov, 2021

https://www.adamdimitrov.com/blog/adult-circumcision

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: Andras
Időpont: 2024-01-02 18:46:45

Ádám a youtube-ra is feltett egy rövid, angol nyelvű videót a körülmetéléséről: